Zonnepanelen

Van A tot Z

Thodde voorziet jouw zonnepaneleninstallatie van A tot Z. We komen graag bij je langs voor een informatief gesprek. Zo kunnen we jouw specifieke situatie bekijken. Elke woning is namelijk anders en verschillende factoren spelen mee. Met een persoonlijk bezoek bij je thuis kunnen we met de specifieke info een offerte op maat opstellen. We bekijken bijvoorbeeld factoren zoals de gezinssituatie, hoe je woning verwarmd wordt, of je een elektrische wagen hebt,…
Je ontvangt het juiste advies voor een op maat gemaakte installatie.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

  • zijn goed voor het milieu;
  • zorgen ervoor dat we minder afhankelijk zijn van dure stroomprijzen;
  • zorgen voor een meerwaarde van je woning;
  • zijn de goedkoopste manier voor een betere EPC-score van je woning;
  •  zorgen ervoor dat je elke maand kan besparen op je energiefactuur.

Onze materialen

Je installatie zal bestaan uit materialen van A-kwaliteit. Zo werken we bijvoorbeeld met omvormers van SMA, een wereldleider op de markt met een ijzersterke reputatie. De batterijen die we installeren zijn van het merk BYD. Dit bedrijf maakt al batterijen sinds 1995 en werkt voor grote klanten zoals Apple en Tesla. We kiezen bewust voor sterke spelers op de markt. Deze merken zijn vaak iets duurder, maar ze bieden betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Jouw dak

Thodde plaatst op alle daken zonnepanelen. Ongeacht de hellingsgraad, onderstructuur of dakmaterialen. Dakpannen, roofing, EPDM, golfplaat … Tijdens het plaatsbezoek bekijken we wat de beste manier is om de zonnepanelen op jouw dak te plaatsen. Blijkt dit toch extra expertise te vragen, dan werken we samen met een dakwerker die de juiste kennis heeft en ons kan bijstaan tijdens de plaatsing. Ook wanneer je last hebt van schaduw op je dak bestaan er oplossingen die Thodde kan aanbieden. We plaatsen de zonnepanelen daar waar ze voldoende opbrengen zonder de esthetiek van je woning uit het oog te verliezen.